Vergroten
Welkom op de Dementiegids voor de regio Oss-Uden-Veghel

 


In deze gids kunt u informatie vinden over de diensten en de ondersteuning die in deze regio worden geboden aan mensen met dementie en hun mantelzorgers.
Deze informatie is bedoeld voor iedereen die te maken kan hebben met dementie zoals dementerenden, mantelzorgers, familie, professionele hulpverleners en vrijwilligers.

Bent u niet op zoek naar informatie over het regionale aanbod, maar wilt u meer weten over geheugenproblemen, de ziekte dementie en overige informatie dan kunt u klikken op nuttige adressen en links voor meer informatie.

Klik op de pijl naar de gids. Op de volgende pagina kunt u een keuze maken uit verschillende onderwerpen.

Heeft u een vraag over een aangeboden dienst, neem dan contact op met de instelling die de dienst aanbiedt. Via de zoekfuncties in de gids kunt u de contactgegevens van de betreffende zorgaanbieder vinden. Onder het kopje 'door wie' vindt u de instelling die de dienst aanbiedt.  

Mocht u vragen hebben over het RDO-project of over het ontstaan van deze website klik dan op RDO/contact  en mail uw opmerking of vraag.

Heeft u een vraag waarop u het antwoord niet op deze website kunt vinden, klik dan onderaan de pagina op DIRECT CONTACTVul op het formulier uw e-mailadres en uw vraag in. U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord op uw vraag van een dementieconsulent uit deze regio.
Wilt u liever een telefonische reactie, geef dat aan bij uw vraag en vul ook uw telefoonnummer in.